info

Bar

Een lekker pilske misstaat nooit, een speciaalbiertje al helemaal niet! Samen met de met de fijnproevers Elings Craftbeer & Drinks hebben we een assortiment van maar liefst 12 verschillende speciaalbieren samengesteld. Hieronder de winnaar van de TF brouwcompetitie in 2019. Roel Meulenbroeks brouwde toen een heerlijke IPA Corn die het hart, eh, de tong, van menig Bladenaar veroverde. Naast deze overdaad aan gerstenat bestel je jouw glaasje rood of wit aan de wijnbar - in samenwerking met wijnkoperij van Lieverlee - en serveren we overheerlijke mocktails. Voor de kleintjes onder ons is er weer een breed assortiment aan siropen. Voor ieder wat wils dus. Dorst de les, les de dorst!

Catering: Smaeck Vermaeck

De lieve mensen van Smaeck Vermaeck zorgen dit jaar voor de kleine, grote en ‘alles-daar-tussen-in’ honger. Het water loopt ons nu al in de mond bij de nacho’s, chicken wings en verschillende bereidingen van buikspek. Daarnaast zijn er taco’s, BBQ sliders (dat is hip voor ‘broodje vlees’), Aziatische lekkernijen, en last but not least ‘vieze’ friet, oftewel loaded fries. Geen zorgen: uiteraard zijn al deze gerechten ook in vegetarische variant verkrijgbaar. Aanrader: de churros met daarbij een uitmuntende bak koffie. Als dessert, avondeten of ontbijt. Wat jij wil, 't is jouw (Totaal)feestje.

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2022 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.