info

Good Food!

Jong, eigenwijs en ambitieus… zo zien wij ons eten én de kok graag. En die kok hebben wij gevonden! Steenselnaar Joost Saris begon zijn horecaloopbaan op zijn vijftiende in de lokale horeca. Daarna werkte hij bij diverse sterrenrestaurants en verraste hij tijdens de Dutch Design Week met guerrilla cuisine in The 040-underground Supper Club. Het gerucht gaat dat hij zelfs ooit heeft gekookt voor koningin Máxima.

Op het Totaalfestival serveert hij festivalklassiekers zoals taco’s, New York hotdogs en pita’s, maar dan nét even anders. Verder staat hij met zijn ‘Brolin BBQ’ garant voor een potje Grillen voor Gevorderden. Jong of oud, vegan of vlees, zoetekauw of hartige happer, Joost en zijn team gaan zorgen voor een royal treatment van je smaakpapillen.

Fresh ‘n Frozen

I scream: Ice Ice Baby. Dit jaar serveren we op het Totaalfestival geen Vanilla Ice maar wel Ice T. Voor iets meer dan 50 Cent stel je zelf iets cools samen om van te Snoop Doggen. Kies je favoriete Flavor Flav. Ga voor een Ice Cube of een Crush Daddy. Of een frozen Juicy J. op ’n stokje. Ga voor een Lil’Kleine of notorious B.I.G. Dat is pas LL Cool J!

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.