kinderprogramma

Speciaal voor Festivalbezoekers onder 12 jaar bruist het Totaal-Kinderprogramma.

Woensdag is jullie speciale dag vol bijzondere prikkelende activiteiten. Daarna gaan we verder op vrijdag, zaterdag en zondag. Jullie zijn welkom op het festivalterrein samen met een volwassen begeleider vanaf 14.00 uur.

Woensdag, vanaf 14:00 uur:

 • Totaal* Factor-show

  Om 16.00 is er het fantastische openpodium terug. Trek die gekke pruik uit de kast, zing je favoriete liedje of laat je dansje zien samen met je vrienden!
  Dit wordt gaaf! Nodig je opa, oma, ouders en buurmannen uit om te komen kijken naar deze laagdrempelige talentenjacht waarin alle kinderen hun zelfbedachte creatieve kunstje, dans of muzikale optreden mogen laten zien op het echte podium.
  Als je mee wilt doen aan Totaal*Factor, vraag mama of papa even om jou op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Me On Stage

  Op woensdagmiddag kun je ook lekker dansen en zingen onder professionele begeleiding. Er is gelegenheid te repeteren voor je show voor Totaal*Factor, maar voornamelijk is er plezier met muziek voor ieder die wil!

 • Turbo Touw Tornado

  Eindeloos touwtje springen voor jongens en meiden die van festival houden en wellicht later nog artiest gaan worden. Vanaf 15.00 uur op woensdag.

 • Maskers knutselen

  Op woensdag ontwerp en maak je zelf gekke, maffe en fantastische maskers in de knutselhoek.

 • Workshop Beschermende Outfit

  De wereld is een gevaarlijke plek, hoe zorg je ervoor dat je veilig bent? Als onderdeel van het kunstproject vragen we ons af: hoe kan je je beschermen tegen ouders, prikkende insecten en beveiligingscamera’s? We ontwerpen kledingstukken, hoofddeksels en andere draagbare voorwerpen! Vanaf 16 uur kan je aansluiten.


Op alle dagen (m.u.v. dinsdag en donderdag):

 • Speurtocht

  Bij het kraampje van het kinderprogramma kun je in ruil voor borggeld (2 bonnen óf 3 euro) een tas vol hulpmiddelen halen om de spannende speurtocht over het festivalterrein te maken. Verrekijker en vergrootglas kunnen handig zijn als je op zoek gaat naar de planten en beestjes op het festivalterrein.

 • Bellenblaashoek en zandbak

  Jouw superzandkasteel met tunnels en torens mag ontstaan in het zand en de kleurrijkste reuzebellen kiezen het luchtruim. Vanaf woensdag te vinden op het festivalterrein!

 • Doolhofkasteel & timmerhoek

  Vanaf vrijdag kijk jullie de ogen uit als je door het gave houten doolhof slentert. Supergaaf om daarna zelf aan het werk te gaan in de timmerhoek. Hamers zijn, na borggeld, verkrijgbaar bij het kraampje kinderactiviteiten. Timmerknutsels mogen mee naar huis worden genomen.

 • Glazenophaler

  Als echte TF-vrijwilliger kun je niet jong genoeg beginnen! Super als jullie helpen onze glazen naar de spoelbar te brengen. We hergebruiken de glazen namelijk telkens opnieuw, want dat is goed voor het milieu.


En natuurlijk zijn jullie iedere avond welkom om samen met je familie te genieten van muziek en theater. Totaalfestival maakt jullie zomer tot een bruisend avontuur!

TF2019 op Spotify

spotify 2 512

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.