info

Vers fruit en heerlijke fruitsappen... heerlijk verfrissend met deze warmte!

Koffiebar

Koffiebar

We kennen allemaal dat moment van de dag waarop een goeie kop koffie of een perfecte cappuccino heel welkom zou zijn. Daarom onmisbaar: de koffiebar!

Crêpes

Crêpes

Zin in iets warms & zoets? Probeer dan de overheerlijke crêpes met poedersuiker of chocoladesaus!

Flammkuchen

Flammkuchen

Verse knapperige flammkuchen: een beetje anders dan een pizza, maar net zo geschikt als snack of om de honger te stillen. Het is oorspronkelijk een ovengerecht uit de Elzas maar hier inmiddels ook flink ingeburgerd.

Elke dag tussen 16.00 en 17.00 uur mogen kinderen hun flammkuchen zelf beleggen en wordt hun creatie door ons in de oven gebakken.

Fish 'n' Potatoes

Fish 'n' Potatoes

Wie houdt er nou niet van? Fish 'n' Potatoes, lekkere verse vis met gebakken aardappelen en ravigotesaus. Deze variatie op die heerlijke engelse traditie is nu ook verkrijgbaar op het Totaalfestival. Hmmm, om je vingers bij af te likken!

Wijn en Nachobar

Wijn en Nachobar

Proosten mag altijd: op je vrienden, op de zomer, op een fijne festivaldag. Bij de wijnbar vind je verschillende wijnen of bestel je gewoon een glaasje prosecco… waarom ook niet?

Hier kun je je borrelmoment helemaal compleet maken met een overheerlijk portie nachos. Een blijvertje onder de ideale festival-snacks... Beter wordt het niet!

Tosti's

Tosti's

Op elk moment van de dag de perfecte snack. Hier kun je terecht voor verschillende heerlijke tosti’s.

Sateetjes van de barbecue

Sateetjes van de barbecue

We mogen dan wel in Bladel zijn, niets houdt ons tegen om niet ook een beetje in oosterse sferen te komen. Dat doen we met sateetjes van de barbecue. Keuze uit:

  • Kipsaté met pindasaus
  • Rundersaté met ketjap-chilisaus
  • Groentesaté met een van de 2 sauzen
Gelukkig van fruit

Gelukkig van fruit

Vers fruit en heerlijke fruitsappen... heerlijk verfrissend met deze warmte!

De Daghap

De Daghap

Iedere dag bereiden we een daghap: elke dag een wisselend gerecht waarmee jij er weer even tegen aan kunt. We werken met verse en veelal lokale ingrediënten maar wat we precies serveren is nog even een verrassing. Waar je wel altijd op kunt rekenen is een goed gevuld bord met een gezonde en betaalbare maaltijd. De daghap heeft ook altijd een vegetarische optie.

Schepijs van Fabor

Schepijs van Fabor

Afkoeling bij uitstek! Het overheerlijke schepijs van IJsboerderij Fabor. In wisselende smaken verkrijgbaar.

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.