Skip to main content

Bladel   |   25 t/m 30 juli 2023   |   GRATIS TOEGANG

Eten & drinken


Drinken

Hou je vast, want ook dit jaar hebben we weer een drankaanbod waar je mond van openvalt en je smaakpapillen wild van worden!

Vergeet gewone pils. Maak je klaar voor een wilde rit vol met hop, mout en smaakexplosies. Samen met Elings Craftbeer & Drinks hebben we een mooie selectie bieren gemaakt: van betoverende IPA's, tot stevige stouts, tot heerlijk verfrissende witbiertjes. Je vindt ze bij de Speciaalbierbar. 

Niet zo'n fan van gerstenat? Ook dit jaar voorziet Van Lieverlee Wijnen het TF weer van rijke aroma's en betoverende smaakcombinaties. Even genoeg van de vino? Bestel een frisse cocktail van Cocktail Lab of haast je naar de nabij gelegen siropenbar. 

Wij kunnen niet wachten om met jullie te proosten. Cheers!

Eten

Van al dat dansen en drinken krijgt een mens honger. De lieve vrienden van Smaeck Vermaeck hebben ons gesmeekt om weer terug te mogen komen, zo gezellig vonden ze het vorig jaar. En wie zijn wij om ze dat pleziertje te ontzeggen?! ;)

Dit jaar staat er weer een gevarieerd menu voor je klaar, met onder andere verschillende soorten nacho's, broodjes pulled pork en vieze friet. Nieuw: Flammkuchen en poke bowls. Vergeet het toetje niet, met keuze uit American cookies, lekkere blondies of knapperige churros.

Natuurlijk hebben we ook aan de vega's gedacht. Er valt genoeg te smullen voor iedereen!

P.S. Ook de ijsbakfiets van Fabor is weer van de partij. Jammie.