Skip to main content

Bladel   |   23 t/m 28 juli 2024   |   GRATIS TOEGANG

Eten & drinken


Eten

Voor liefhebbers van lekker eten hebben we goed nieuws! Beginnend met heerlijke pizza's, vers gebakken in een mobiele pizzaoven door de Pizzerij. Papa Di Kookt serveert smakelijke Indonesische gerechten en verrukkelijk streetfood. Heb je behoefte aan een cafeïneboost? Dan staat Coffee Travels voor je klaar. En vanaf donderdag kunnen zowel jonge als volwassen lekkerbekken genieten van het speciale kindermenu van Big en Vis. Kortom: ook voor je smaakpapillen wordt 't weer een groot feest.

Drinken

Maak je klaar voor een smaakavontuur, want ons drankaanbod dit jaar is om van te watertanden! Vergeet die standaard pils maar, wij serveren je een selectie bieren die je smaakpapillen op scherp zet. Samen met Elings Craftbeer & Drinks hebben we een uitdagend en gebalanceerd biermenu samengesteld, te vinden bij de Speciaalbierbar. Geniet van een scala aan betoverende IPA's, robuuste Tripels en duivelse Blondjes.

Probeer de bekroonde lokale Kriek of de Spaanse Sour die je doet grimassen van genot. En natuurlijk de winnaar van van de bierbrouwwedstrijd op het Totaalfestival 2023: de fameuze Baltic Porter van brouwerij ’t Vlot. Voor de echte bierliefhebbers is er de wisseltap: elk leeg fust wordt vervangen door een nieuw verrassingsbier (op = op)!.

Geen bierfan? Geen probleem! Het Totaalfestival en Van Lieverlee presenteren een selectie wijnen die je zintuigen betoveren met rijke aroma's en heerlijke smaakcombinaties.

Zin in iets anders? Bestel een verfrissende cocktail of ga voor een smakelijke siroop van de Roze Bunker. Natuurlijk zijn al deze drankjes ook alcoholvrij verkrijgbaar.

Wij staan klaar om met jou te proosten. Santé!