info

helenVorig jaar startte Helen Puts met een fotocursus om er achter te komen wat je allemaal met een spiegelreflexcamere kan. En dan juist niet op de automatische stand, maar het handmatig instellen van de camera. Omdat het zo leuk en leerzaam is, is ze doorgegaan met de vervolgcursus. Het einddoel was om een onderwerp te kiezen en er een serie van de maken voor een expositie. Wij geven Helen graag de ruimte om de expositie te tonen op het Totaalfestival. Kom 'm zien in blauwe container tegenover de ingang!

"Ik kan wel stellen dat het een beetje uit de hand is gelopen en krijg nog elke dag nieuwe ideeën. Ik werk met poppetjes die gebruikt worden bij modeltreinen. Juist door het hele grote weg te laten en je te minimaliseren kom je tot nieuwe inzichten. Dieper ingaan op de kleinste details. Hopelijk tovert het een lach op je gezicht!"
- Helen Puts

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.