info

Organisatie

Het Totaalfestival wordt georganiseerd door de Stichting Brood en Spelen Bladel. Deze stichting draait uitsluitend op vrijwilligers, en daar zijn we trots op!

Het hele jaar door

Met een groepje mensen zijn we het hele jaar door bezig. In november is de eerste vergadering weer, de plannen voor het nieuwe jaar worden gesmeed en door de winter heen krijgt de basis van het Totaalfestival langzaam vorm. De plattegrond wordt ingetekend, de vergunning aangevraagd en het festival wordt stukje voor stukje ingekleurd. In het nieuwe jaar starten een voor een de werkgroepen op. Zo zijn er werkgroepen voor progamma, techniek, vormgeving, publiciteit, eten & drinken, medewerkerscoördinatie en nog veel meer. Deze hebben allemaal de verantwoordelijkheid over een bepaald onderdeel. Hoe dichter bij het festival komt, hoe drukker het wordt en hoe meer mensen de kriebels krijgen en zich inzetten om op de openingsdag van start te kunnen gaan!

Tijdens het festival

En dan zijn er nog een boel vrijwilligers die helpen tijdens het opbouwen van het Totaalfestival tot het haar deuren opent. Heel de week zijn er zo’n 250 vrijwilligers in touw. Denk aan tenten opzetten, schilderen, biertjes tappen, bonnen verkopen, en nog veel, veel meer.

Ook zin om actief te worden?

Leuk! Alle handjes zijn welkom! Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven of meer informatie op te vragen. Is het festival in volle gang? Loop dat gerust het terrein op en vraag bij de infokeet om meer informatie.

 

Bestuur
Maud Jansen, voorzitter
Dirk van de Voort, penningmeester
Raymond Frenken, secretaris
Emma van Dongen, Floor Fiers, Janique Vermeulen, Martijn Timmermans

Coördinatoren 2022
Hardware
Techniek + plattegrond - Niels Adriaans, Koen Huijsmans
Aankleding - Serge van Kol
Loods - Roel van Gisbergen

Software
Programma - Max Moeskops, Floor Fiers, Jelle Snelders
Kinderprogramma - Fiona Kremers, Sjaan Jonkers
Communicatie - Floor Fiers, Iris Janssen, Leontine Jacobs, Niqui Seuntiens

Mens en werk
Medewerkerscoördinatie - Janique Vermeulen, Yvette Jacobs, Emma van Dongen, Lola Leeuwesteijn
Medewerkershoek - Helen Puts

Eten en drinken
Bar - Martijn Timmermans, Jana Leeuwesteijn
Wijnbar - Petrie Braat
Catering - Joost Jacobs
Medewerkerskeuken - Gerrie Fiers, Sjaan Jonkers

1978 tot nu

In 2017 vond het Totaalfestival voor de 40e keer plaats, vroeger -zo weten wij allen nog- onder de naam 'Bladelse Zomerfeesten'. En daar zijn we een best een beetje trots op. In die 40 jaar is er veel gebeurd en veel veranderd. En omdat het toch zonde is dat die herinneringen verloren zouden gaan hebben we een digitaal archief opgezet op de site. Dat archief blijft. Het is de bedoeling dat dit steeds gevuld kan blijven worden met nieuwe én oude anekdotes, herinneringen, foto's. Heb jij nog een bijzonder Zomerfeesten / Totaalfestival verhaal te vertellen? Mooie foto's of ander materiaal? Mail dan naar ikweetnog@totaalfestival.nl en wij zorgen dat het vereeuwigd wordt in het archief.

Ook leuk: Lex Peeters maakte een lange lijst vol luisterplezier en flashbacks in Spotify: De Bladelse Zomerfeesten Best Of...

spotify 2 512

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2022 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.