Skip to main content

Bladel   |   23 t/m 28 juli 2024   |   GRATIS TOEGANG

Organisatie


Totaalfestival wordt georganiseerd door de Stichting Brood en Spelen Bladel. Deze stichting draait uitsluitend op vrijwilligers, en daar zijn we trots op!

Het hele jaar door

Met een groepje mensen zijn we het hele jaar door bezig. In november is de eerste vergadering waarna de plannen voor het nieuwe jaar worden gesmeed. Gedurende de winter krijgt de basis van het festival langzaam vorm. De plattegrond wordt ingetekend, de vergunning aangevraagd en het festival wordt stukje voor stukje ingekleurd. In het nieuwe jaar starten een voor een de werkgroepen op. Zo zijn er werkgroepen voor programma, techniek, vormgeving, publiciteit, eten & drinken, medewerkerscoördinatie en nog veel meer. Deze hebben allemaal de verantwoordelijkheid over een bepaald onderdeel. Hoe dichter bij het festival komt, hoe drukker het wordt en hoe meer vrijwilligers de kriebels krijgen en zich inzetten om op de openingsavond van start te kunnen gaan!

Je vindt een lijstje van de coordinatoren van de verschillende werkgroepen hieronder.

Tijdens het festival

En dan zijn er nog een boel vrijwilligers die helpen tijdens het opbouwen van het Totaalfestival tot het haar deuren opent en zelfs daarna. Heel de week zijn er zo’n 250 vrijwilligers in touw. Denk aan tenten opzetten, schilderen, biertjes tappen, bonnen verkopen, en nog veel, veel meer.

Ook zin om actief te worden?

Leuk! Alle handjes zijn welkom! Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Is het festival in volle gang? Loop dat gerust het terrein op en vraag bij de infokeet om meer informatie.

Sponsors

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen. Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

 

coördinatoren 2023

Bestuur
Vacature (voorzitter), Dirk van de Voort (penningmeester), Raymond Frenken (secretaris), Emma van Dongen, Floor Fiers, Janique Vermeulen, Martijn Timmermans, Maud Jansen

Hardware
Techniek + terreinindeling – Niels Adriaans, Koen Huijsmans, Luc Spooren
Aankleding – Loes Kampherbeek

Software
Programma – Max Moeskops, Floor Fiers, Aline Arts
Jeugdprogramma – Fiona Kremers, Sjaan Jonkers
Communicatie – Floor Fiers, Iris Janssen, Leontine Jacobs, Niqui Seuntjens

Mens en werk
Medewerkerscoördinatie – Janique Vermeulen, Yvette Jacobs, Emma van Dongen, Lola Leeuwesteijn
Medewerkershoek – Helen Puts

Eten en drinken
Bar – Martijn Timmermans, Jana Leeuwesteijn
Wijnbar – Petrie Braat
Catering – Joost Jacobs
Medewerkerskeuken – Gerrie Fiers, Sjaan Jonkers