Skip to main content

Bladel   |   23 t/m 28 juli 2024   |   GRATIS TOEGANG

Locatie & parkeren


Festivalterrein

Het Totaalfestival vindt plaats aan de Bossingel in Bladel, dichtbij het centrum van Bladel. Het festivalterrein is gelegen naast zwembad De Smagtenbocht (Bossingel 3).

Parkeren van fietsen

Het festival heeft een eigen fietsenstaling. Parkeren van fietsen is op eigen risico. De stalling is onbewaakt, dus zet je fiets goed op (dubbel) slot!

Parkeren van auto’s

Auto’s, busjes en campers zijn praktisch en kosteloos te parkeren op het parkeerterrein van voetbalvereniging Bladella bij het sportpark ‘De Smagtenbocht’. Vanaf de Bredasebaan staat de route bewegwijzerd middels bordjes ‘Parkeren Totaalfestival’.  Vanaf deze parkeerplaats is het slechts enkele minuten lopen naar het festivalterrein.

Openbaar vervoer

Het Totaalfestival ligt tegenover het busstation in Bladel. Hier stopt Lijn 319 van Reusel naar Eindhoven v.v. en Lijn 19 van Bladel (via Eersel Dorp) naar Eindhoven v.v.

Dienstregeling Lijn 319 | Dienstregeling Lijn 19

Je kunt je reis met het OV ook plannen via 9292.nl

Bossingel afgesloten tijdens Totaalfestival gedurende openingstijden

Tijdens de openingstijden van het Totaalfestival is de Bossingel afgesloten voor autoverkeer – uitgezonderd
hulpdiensten, direct omwonenden, leveranciers en artiesten. Overig autoverkeer dat het achtergelegen gebied wil bereiken moet dan gebruik maken van de omleiding via de Bredasebaan en Egyptischedijk.

De Bossingel is te allen tijde toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Buiten openingstijden van het festival is de weg toegankelijk voor alle verkeer.