Skip to main content

Bladel   |   23 t/m 28 juli 2024   |   GRATIS TOEGANG

Anekdotes & herinneringen

'Het DNA van het festival blijft hetzelfde'

Michiel Bles

'Het mooie van de Zomerfeesten is dat het een reünie is voor mensen die hier uit de buurt komen, ook voor mensen die hier niet meer wonen. Je hoeft dat niet vantevoren af te spreken, je weet gewoon dat 'iedereen' er weer is.

Dat is voor mij het leuke van dit festival. En het verandert steeds, dus ook al kom je elk jaar, er is steeds weer iets nieuws. Maar het DNA van het festival blijft hetzelfde.

Complimenten voor de programmeurs ook, ze weten altijd mooie dingen op het programma te zetten. Je komt altijd wat verrassends tegen. Jullie hebben wat dat betreft wel een educatieve functie. En dan is er altijd wel een klein groepje dat gaat dansen of voorin gaat staan, en dat haalt anderen de drempel over om wat dichterbij te gaan staan. Dan heb je ineens een moshpit bij 't Hof van Commerce, dat kan gewoon.
Ja, wij zijn er altijd wel, ook als het regent. Een keer regende het heel hard en had iemand nog een partytent in de auto liggen. Die hebben we toen maar voor het podium opgezet. Handig toch?'