info

Van de Voortjes-bar

They van de Voort

'Rond '85 hadden we een Van de Voortjes-bar. Vier broers en een zus. Dirk, Jan en Ward zaten toen ook in de organisatie. Er was een grote bar en de Van de Voortjes-bar. We hadden allemaal dezelfde kleren aan.

Als de grote bar dicht ging, dan waren wij nog even open, dus dan kwam iedereen nog even bij ons iets drinken. Dat hebben we niet echt lang volgehouden. Misschien dat het zelfs maar een keer is geweest.

Ik heb maar één Zomerfeesten gemist, twee jaar geleden. Voor de rest was ik soms als bezoeker, soms achter de bar. En ik heb ook eens mee opgebouwd. Ik zag net die foto van die Griekse Tempel. Die heb ik mee opgebouwd, daar zat ik toen bovenin. Ja, dat was wel hoog. Ik heb ook een tijdje nachtwacht gedaan, dat je 's snachts het terrein bewaakt. Dat was ook wel gezellig: veel spelletjes spelen en af en toe en rondje lopen. Maar ik heb 's nachts nooit iets spannends meegemaakt, dat niet.'

Gezocht: foto van de Van de Voortjes-bar. Iemand?

 

Tf2017

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2018 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.

Please publish modules in offcanvas position.