Wa, Echt!?

Wa, Echt!?

In de Wa, Echt?! loods | 17.30-18.00

Iedere dag rond het avondeten verzorgt het Totaalfestival voor het tweede jaar op rij een half uurtje braintertainment. Schuif met je daghap of andere etenswaar op schoot gezellig aan om de door de alcohol afgebroken hersenverbindingen weer tot een nieuw elan te tillen. Mis jij de kromkommer in de supermarkt, wil jij meer weten over de vroege jaren van de zomerfeesten, wordt de samenleving ouder, waar komt je koffie vandaan en vindt het Totaalfestival straks nog plaats op de Egyptische poort? Kom kijken, luisteren, verbaas u en praat mee.


Eten of weggooien: De kromkommers en Paarsprika.
Door Maaike van Agt

Het is wel lekker en het bereikt nooit je bord? Correctie: Het bereikte nooit je bord! Nu wel want The Odds gooit het roer om in groenten en fruit land! Positieve discriminatie op je bord, heb jij ze al op? Ruim 800.000 KG aan eten gooien we jaarlijks weg door o.a. de brainwash van perfectie en marketing. Rechte komkommers zijn voor mietjes, mono colour paprika’s zijn zo 2007. En of dat die kromkommers lekkerder zijn? Maaike vertelt je graag alles over.

 

Datum

zondag 30 juli 2017 17:30

Soort

17.30, totaalcollege
40
take it easy

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.