vrijwilligers

Zijn ze gek of zo??

Natuurlijk is het te gek als bezoeker op het Totaalfestival. Maar er is iets dat nog leuker is: meewerken. Het leukste feestje bouw je immers zelf!

Het Totaalfestival wordt compleet georganiseerd door (meer dan 200!) vrijwilligers. Een kleine groep is tijdens het jaar door actief en hoe dichterbij het festival komt, hoe meer handjes er gaan wapperen. Er is van alles te doen: tentjes opbouwen, decor schilderen, achter de bar staan, in de kassa bonnen verkopen, artiesten verzorgen, bekers ophalen, meehelpen met kinderactiviteiten en er gebeurd nog veel en veel meer.

Wat krijg je er voor terug?

Een heel goed gevoel, een goede maaltijd op dagen dat je meewerkt, aantrekkelijk geprijsde drankjes, een onvergetelijke zomer en een boel nieuwe vrienden! Waarschuwing: het TF-virus is wel besmettelijk.

Dat wil ik ook!

Lijkt je dat wel wat en zin om actief te worden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je op. Is de opbouw al begonnen of is het festival al in volle gang? Loop dan gerust het festivalterrein op en meld je bij de infokeet, dan schrijven wij je meteen in en kan je aan de slag!

We zijn begonnen!

20286780 1438887019538085 8561708200377370286 o

Totaalfestival 2017 is geopend! Komen jullie deze week ook nog een kijkje nemen?

Foto: Wesley Maas

 

Half Bladel Bakt

halfbladelbakt

Wie jarig is trakteert, maar op het Totaalfestival doen we het natuurlijk nét even anders. Lees hier verder...

Deel je herinnering

Kom naar de container '40 jaar' en vertel je verhaal. Ankedotes, herinneringen, foto's of ander materiaal: wij zorgen dat het -direct!- in ons digitaal archief terecht komt.
Woensdag, vrijdag en zondag 15.00 - 16.30, donderdag 19.00 - 20.30 en zaterdag 17.00 -18.30.

Download de app!

Niks missen op het Totaalfestival? Download de app! Stel de app van TimeSquare in op Totaalfestival en je hebt je eigen programmaboekje in je broekzak of handtas. Like de optredens die jij graag wilt zien om een herinnering te krijgen en ontvang meteen de laatste nieuwtjes.

itunes app store logodownload android

40
take it easy

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.