route

Locatie

Het Totaalfestival vindt plaats op de Egytpische Poort aan de bossingel 3 in Bladel, naast de provinciale weg bij het zwembad. Een locatie tegen de kern van Bladel aan. Het is maar 800 meter vanaf de markt!

Parkeren van je auto

Je auto parkeren kan bij voetbalvereniging Bladella. Vanaf de bredasebaan staan bordjes met ‘Parkeren Totaalfestival’ en je wordt vanzelf naar de parkeerplaats geleid. Je kunt vanaf de parkeerplaats in een paar minuutjes naar het festivalterrein lopen.

Parkeren van je fiets

Je fiets kun je neerzetten naast het festivalterrein. Bij het oprijden van de bossingel verwelkomen onze vrijwilligers jou en ze wijzen je een mooi plekje voor je fiets. Fijn als je je fiets in onze fietsenstalling zet zodat we losse fietsen door heel de straat - en overlast voor de buren - te voorkomen.

We zijn begonnen!

20286780 1438887019538085 8561708200377370286 o

Totaalfestival 2017 is geopend! Komen jullie deze week ook nog een kijkje nemen?

Foto: Wesley Maas

 

Half Bladel Bakt

halfbladelbakt

Wie jarig is trakteert, maar op het Totaalfestival doen we het natuurlijk nét even anders. Lees hier verder...

Deel je herinnering

Kom naar de container '40 jaar' en vertel je verhaal. Ankedotes, herinneringen, foto's of ander materiaal: wij zorgen dat het -direct!- in ons digitaal archief terecht komt.
Woensdag, vrijdag en zondag 15.00 - 16.30, donderdag 19.00 - 20.30 en zaterdag 17.00 -18.30.

Download de app!

Niks missen op het Totaalfestival? Download de app! Stel de app van TimeSquare in op Totaalfestival en je hebt je eigen programmaboekje in je broekzak of handtas. Like de optredens die jij graag wilt zien om een herinnering te krijgen en ontvang meteen de laatste nieuwtjes.

itunes app store logodownload android

40
take it easy

SPONSORS

Het Totaalfestival bedankt de sponsoren, alle begunstigers, bedrijven en instellingen die belangeloos hun medewerking verlenen en alle adverteerders in de festivalkrant! Mede dankzij hen kunnen we dit festival blijven organiseren.

nix

Onder de 18 jaar mag je geen alcohol. Echt niet. Nix. Niet kopen, en niet drinken. Ook niet als het van je ouders wel mag. Ben je wel 18 jaar en wil je dat laten zien? Haal dan een bandje bij het infopunt. Wel je ID laten zien natuurlijk.

© 2017 Totaalfestival Bladel. Foto's: Wesley Maas, Gerard Valckx e.a.